Фарбування хрому та хромованих деталей

Фарбування хрому – це технологічний процес фарбування хромованих елементів, як правило шильдиків, хромованих ґрат, хромованих вставок у бампері, хромованих деталей салону та будь-яких хромованих деталей кузова.

Антихром Hyundai Staria до та після:

фарбування хрому Київ

Фарбування хрому часто використовується при необхідності виконати Антихром на автомобілі, коли фарба хрому виконується в чорний глянець.

Фарбування хрому ціна:

Ціни на фарбування хрому індивідуальні, залежать від кількості елементів, стану хрому (подряпини, сколи на хромі), необхідність додаткових робіт (демонтаж/монтаж бамперів тощо)

Фарбування хромованих деталей етапи робіт:

  1. Демонтаж хромованих елементів з автомобіля
  2. Зняття хрому з деталей
  3. Забарвлення хрому в чорний глянець

Фарбування хромованих елементів кузова – дуже популярна послуга в автостайлінгу, коли стоїть завдання надати автомобілю стильнішого вигляду в стилі Black Edition.

Пофарбувати хромовані деталі можна в будь-який колір, як правило, у 99% випадків ми фарбуємо хром у чорний глянець.

Фарбування хрому підходить для декорування значків автомобіля, решіток, шильдиків.

Якщо необхідно пофарбувати хром молдинги навколо скла, часто застосовується обклеювання хрому чорною глянсовою плівкою, тому що часто конструкція молдингів не має на увазі їх якісний демонтаж, а в деяких випадках практично не можливий, тому що є частиною цільної деталі зі склом (наприклад, Mercedes Maybach, Porsche Cayenne та інші).

Альтернативою фарбування хрому фарбою є нанесення рідкої гуми на хромовані деталі. Технологія нанесення рідкої гуми застосовується у разі, якщо необхідно пофарбувати хром у чорний мат.

Якщо необхідно виконати забарвлення хрому в чорний глянець, ми використовуємо технологію нанесення чорної фарби з лаком.

Забарвлення хрому фарбою дає можливість досягти максимально соковитого глянцю, який матиме найкращий блиск і відображення.