Захисна плівка на лобове скло Mazda 6

Захисна плівка на лобове – це спеціальна прозора бронеплівка, яка захищає лобове скло від подряпин, ударів каміння та гравію.

захисна плівка на лобове скло

Плівка на лобове клеїться зовні, мильний розчин, попередньо формується високотемпературним феном.

Плівка для захисту лобового Скло GLASSGUARD складається з високоміцного прозорого полікарбонату із захисним верхнім шаром.

У нашій тюнінг студії представлений асортимент плівок для захисту лобового скла. В наявності є нова серія плівки, GLASSGUARD HYDROCOAT.

Плівка GlassGuard Hydrocoat має додатковий гідрофобний шар, що дозволяє довше лобового скла залишатися чистим у дощову погоду та перешкоджає налипанню мошки в літній сезон.

захисна плівка на лобове скло Київ

Захисна плівка на лобове скло встановлюється у кілька етапів:

На першому етапі майстер при необхідності проводить розбирання (демонтаж склоочисників, зняття пластикових холдингів і т.д.)

На другому етапі майстер визначається з кількістю необхідного матеріалу, що робить викрійку із захисної плівки.

Очищення та знежирення скла. Майстер очищає лобове скло від забруднення за допомогою спеціальних зачищувальних лез для скла, знежирює скло спиртом.

Формування плівки. Майстер здійснює формування плівки високотемпературним феном, плівка приймає півсферу скла. Після формування, відбувається остаточне підрізування і підгін плівки за фінальним розміром.

Встановлення плівки. За допомогою мильного розчину та спеціального ракелю майстер встановлює плівку на лобове скло.

захисна плівка на лобове скло GlassGuard

Термін служби захисної плівки для скла, в середньому, становить від 6 місяців до 2х років, залежно від умов експлуатації. Дуже чудово, якщо плівка стала непридатною, її переклеюють, зберігаючи новизну і прозорість лобового скла.

Детальніша інформація в категорії захисна плівка на лобове.

захисна плівка на лобове скло Mazda 6