Обклеювання деталей салону плівкою Audi A4

Обклеювання деталей салону плівкою – це технологічний процес, при якому обклеюються плівкою деталі та елементи салону з метою декорації чи захисту.

До обклеювання:

Обклеювання дітей салону плівкою 3м Ауді А4

Після обклеювання:

Обклеювання дітей салону плівкою 3м

До нас у роботу приїхав автомобіль Audi A4 на поклейку пластикових деталей салону з метою освіжити зовнішній вигляд пластику та змаскувати подряпини на ньому.

Для якісного обклеювання деталей, ми зробили часткове розбирання салону, демонтували дверні вставки та вставки на торпеді. Для того, щоб обклеїти консоль коробки, ми зробили демонтаж і монтаж консолі.

Демонтаж консолі ауді а4

Для якісного обклеювання деталей салону ми використовуємо лише перевірені плівки, що мають хорошу клейову основу. У цій роботі була використана плівка 3М, під шліфований алюміній.

Для якісної поклейки салону дуже часто потрібно проводити арматурні роботи. Оклеїти деталі салону без зняття здебільшого неможливо, багато деталей мають складну форму, кути, які неможливо якісно обклеїти не тримаючи деталь у руках. Те саме стосується і підрізування плівки на деталях салону, підрізка плівки виходить якісніше і не помітно.

Ціна на обклеювання деталей салону залежить від обраного матеріалу, складності робіт з розбирання салону, а також кількості деталей.

Консоль коробки до обклеювання:

обклеювання деталей салону

Консоль коробки після обклеювання:

обклеювання деталей салону

Обклеювання деталей салону у Києві доступна у нашій студії, за попереднім записом.