Обклеювання дзеркал у чорний глянець Lexus Rx

обклеювання дзеркал Lexus rx

Обклеювання дзеркал у чорний глянець – це процес нанесення чорної глянсової вінілової або поліуретанової плівки на дзеркала заднього виду автомобіля.

До нас у роботу приїхав автомобіль Lexus RX білого кольору, на якому потрібно було обклеїти дзеркала білого кольору в чорну глянсову плівку.

обклеювання дзеркал чорною глянсовою плівкою

На автомобілях білого кольору дуже стильно виглядають дзеркала в чорному кольорі і як альтернатива фарбуванню дзеркал в чорну фарбу існує можливість обклеювання в плівку.

Плівка несе як декоративні, так і захисні функції і при необхідності її можна легко зняти.

Для обклеювання дзеркал ми пропонуємо на вибір чорну поліуретанову плівку та чорну вінілову плівку.

Якщо порівнювати поліуретан і вініл, то перший вид матеріалу має найкращі захисні властивості. Чорний поліуретан, це той же прозорий поліуретан, який використовується для захисту фарбованих елементів кузова, який пігментує чорним барвником.

обклеювання дзеркал у чорний глянець

За якістю крокрені та блиску чорна поліуретанова плівка NANOSHIELD на 100% повторює структуру та блиск лакофарбового покриття. Іншими словами, дзеркала, обклеєні поліуретаном практично неможливо відрізнити від заводського фарбування навіть досвідченому автомаляру.

Вінілова чорна плівка має більш помітну крокрень, у порівнянні з поліуретановою але башнею це не та різниця, яку буде помітно не професійному погляду.

У нашій студії є чорна вінілова та поліуретанова плівка для обклеювання дзеркал і перед підклеюванням можна порівняти ці матеріали і вже на місці прийняти рішення, яким матеріалом обклеювати дзеркала.

дзеркало заднього виду Lexus rx

Ціна на обклеювання дзеркал у чорний глянець залежить від розміру та складності обклеювання (для обклеювання деяких дзеркал необхідно проводити демонтаж дзеркал), у більшості випадків робота з обклеювання виконується протягом декількох годин.

обклеювання дзеркал у чорний глянець Київ

Докладніша інформація на сторінці обклеювання авто плівкою.