Поклейка спортивних смуг на Ford Mustang

Поклейка спортивних смуг – це процес вінілового стайлінгу, нанесення викрійок з автоплівок, з метою надання авто більш спортивного вигляду.

До нас у студію приїхав культовий представник класу Pony Car від компанії Ford Motor Company для поклейки спортивних смуг.

Ford Mustang Клуб Київ

Поклейка спортивних смуг включає повний комплекс робіт:

  • Виготовлення електронного макету викрійок
  • Плоттерна порізка смуг на вінілової плівці
  • Нанесення смуг на капот, дах, бампера, кришку багажника

При поклейці спортивних смуг дуже важливо дотриматися всіх пропорцій, відстань між смугами, а також грамотно розподілити їх на складних елементах, таких як бампера і дах. По даху зробили демонтаж антени з розбиранням салону.

Поклейка спортивних смуг на бампер Ford Mustang Київ

У своїй роботі при клеюванні смуг ми використовуємо вінілові або поліуретанові плівки.

Ціна на поклейку смуг на авто залежить від кількості витраченого матеріалу, виду матеріалу (поліуретан або вініл), а також від складності конструкції кузова та кількості додаткових робіт (при необхідності, розбирання та збирання салону, елементів кузова).

Час, витрачений на нанесення смуг від 1 до 2х робочих днів, включає розробку дизайну макета, виготовлення векторного лекала, порізку на плоттері, нанесення.

Спортивні смуги на Ford Mustang Київ

Обклеювання авто плівкою це багатоетапний технологічний процес, включає підготовку кузова до поклейки плівки (очищення, знежирення, при необхідності полірування), нанесення плівки з використанням спеціальних розчинів, адгезивів та інструментів.

Спортивні смуги на Ford Mustang Київ

Якщо вам потрібно якісно та грамотно нанести смуги на ваш автомобіль, приїжджайте, зробимо у кращому вигляді.