Полірування фар Lexus RX

полірування фар – це не тільки неперевершений спосіб відновлення прозорості помутнілої та пожовклої оптики автомобіля з метою покращення світла, а також чудова можливість омолодити зовнішній вигляд автомобіля без дорогої заміни фар.

До нас у роботу приїхав чудовий паркетник і флагман свого сегмента від компанії Lexus, той самий Lexus RX.

Автомобіль славиться своєю надійністю та довговічністю за багатьма параметрами, але й у всього хорошого є свої слабкі місця.

полірування фар київ

Оптика будь-якого автомобіля з часом має властивість жовтіти і каламутніти і в цьому немає нічого незвичайного. Справа в тому, що фари всіх без винятку автомобілів, при своєму виробництві на заводі мають практично однаковий процес.

Чому жовтіють фари

Фари всіх сучасних автомобілів мають однакову структуру і складаються з полікарбонату (пластику). Пластик фар після надання на заводі йому форми фари зверху покривається спеціальним захисним лаком, який захищає оптику від впливу сонячного ультрафіолету та агресивного зовнішнього середовища (дорожніх реагентів та різних хімічних речовин). Без захисту пластику фар лаком, він швидко каламутніє і за короткий термін часу стає непридатним, стає жовтим і каламутним. Термін служби лаку, яким покривається полікарбонат, від 6 до 8 років, після чого починаються незворотні наслідки, лак поступово починає відшаровуватися і злазити, тим самим ви можете спостерігати утворення каламутних плям і жовтезни на фарах, погіршується світло фар і з часом сильно втрачається їхнє світло. .

Єдиним і найкращим способом відновити прозорість оптики та прибрати жовтезу є відновне полірування.

Відновне полірування фар – це досить трудомісткий процес, що складається з декількох етапів і вимагає на кожному етапі контролю якості роботи, тому що перейшовши на наступний крок, не закінчивши попередній, вся робота по відновленню може піти на "смарку".

Як відполірувати фари та відновити їх прозорість

Полірування фар Київ Lexus Rx
Полірування фар Київ Lexus Rx

Полірування фар у нашій Детейлінг студії відбувається у кілька етапів.

На першому етапі майстер робить шліфування фар наждачкою з різною зернистістю, тим самим знімаючи пожовклий лак на фарах і шар помутнілого пластику.

На другому етапі майстер полірує відшліфовані елементи полірувальною машинкою, відновлюючи блиск і прозорість.

На останньому етапі фахівець наносить захисну антигравійну плівку на фари, тим самим консервуючи пластик на фарах від впливу навколишнього середовища. Антигравійна плівка не тільки зберігає оптику прозорою на довгі роки, але й захищає її від піскоструму та ударів каміння. Термін служби антигравійної поліуретанової плівки NANOSHIELD, яку ми використовуємо для захисту фар понад 10 років. Це дозволяє, зробивши відновлення один раз у нас, більше не повертатися до цього питання, як мінімум десяток років.

Полірування фар Lexus RX Київ

Дізнатися ціну на полірування та відновлення фар ви можете на сторінці послуги полірування фар.