Тонування авто Dodge Challenger

Тонування авто Київ

тонування авто – це спеціальний процес нанесення тонуючої плівки на скло автомобіля, для більшої приватності водія та пасажирів, а також для блокування попадання ультрафіолетових променів у салон автомобіля.

На даному автомобілі Dodge Challenger було виконано передову технологію тонування скла плівкою Montana.

Тонування авто плівками Montana надає напрочуд високий комфорт, при експлуатації автомобіля влітку, тому що дана плівка має високі атермальні показники (високий коефіцієнт блокування сонячного тепла).

При тонуванні авто ми використовуємо лише якісні матеріали відомих виробників. Тоновані плівки в нашому тюнінг центрі мають гарантії від розшарування, передчасного старіння та утворення міхурів.

При тонуванні бокового скла автомобіля ми обов'язково вкриваємо карти дверей захисною плівкою, щоб волога при тонуванні не потрапляла на електричні вузли, розміщені на картах дверей (кнопки склопідйомники, фішки та з'єднання).

Тонування авто Dodge Challenger

Як тонувати авто:

Тонування скла авто у нашому установчому центрі проходить у кілька етапів.

  1. Спочатку майстер вимірює скла, для підрахунку кількості необхідного для тонування автомобільного матеріалу.
  2. На другому етапі майстер робить викрійки з тонованої плівки, підганяє їх під розміри скла.
  3. Очищення та знежирення скла перед тонуванням. На третьому кроці майстер очищає стекла спеціальними зачистними лезами, промиває та очищає ущільнювачі від піску та забруднень.
  4. Тонування скла авто. На останньому етапі фахівець із тонування наносить тоновану плівку, за допомогою мильного розчину та ракелю.
  5. Перевірка роботи майстра майстром приймачем. На даному етапі старший фахівець перевіряє якість тонування, переглядає шибки на наявність дефектів, лише після цього етапу можна вважати, що тонування виконано, робота перевірена і машина готова до здачі клієнту.
тонування авто Dodge Challenger

Тонування скла автомобіля вважається професійним, за відсутності на затонованих стеклах слідів сміття, дефектів при установці та повітряних бульбашок.

Доведено, що якісне тонування скла Авто називається як такий, коли роботу виконує майстер з великим досвідом, якісними матеріалами з гарантією на свою роботу та плівку.

Ціни на тонування авто доступні на сторінці тонування авто.

тонування стекол авто київ Dodge challenger